fbpx

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Portfolio

Netherlands,,Amsterdam,-,20-07-2022:,Modern,Tower,Block,With,Road,In

Participatie portfolio

Wij participeren onder andere in onderstaande bedrijven.
Wij streven er naar om op jaarbasis in 4 ondernemingen te participeren.

Vastgoed portfolio

Financiële risico’s voor onze cliënten beperken wij door zekerheden af te geven zoals het creëren van overwaarde bij aanvang.

Rendementen

We zijn trots op de rendementen die we de afgelopen jaren hebben behaald. Onze investeringsstrategieën en actieve portefeuillebeheer hebben ons geholpen om onze doelen te bereiken en waarde te creëren voor onze investeerders.

In de afgelopen jaren hebben we een gemiddeld rendement behaald van 18,4%, wat aanzienlijk hoger is dan het gemiddelde rendement van de meeste traditionele beleggingen. Dit resultaat is voornamelijk te danken aan onze investeringen in zowel vastgoed als bedrijven, evenals ons actieve portefeuillebeheer.

Onze vastgoedbeleggingen hebben ons geholpen om een ​​stabiele bron van inkomsten te creëren voor onze investeerders. We hebben panden aangekocht die een goed potentieel hebben voor waardegroei en/of verhuuropbrengsten, en we hebben onze vastgoedportefeuille actief beheerd om de waarde van onze panden te maximaliseren. Dit heeft ons geholpen om een ​​consistent en stabiel rendement te behalen op onze vastgoedbeleggingen.

Daarnaast hebben we geïnvesteerd in verschillende bedrijven in verschillende sectoren, waaronder technologie, duurzame energie en gezondheidszorg. Onze investeringen in deze bedrijven hebben ons geholpen om te profiteren van de groei van deze sectoren en een hoger rendement te behalen dan de markt.

Ons actieve portefeuillebeheer is een belangrijke factor geweest in het behalen van goede rendementen. We houden voortdurend de ontwikkelingen op de markt in de gaten en passen onze strategieën aan om te profiteren van de kansen die zich voordoen. We zijn flexibel en wendbaar en passen ons aan aan veranderingen in de markt om de beste resultaten voor onze investeerders te behalen.

We zijn zeer verheugd over de goede rendementen die we de afgelopen jaren hebben behaald en we zijn vastbesloten om deze prestaties voort te zetten. We blijven ons richten op het vinden van de beste investeringsmogelijkheden voor onze investeerders en het actief beheren van onze portefeuille om waarde te blijven creëren. We kijken ernaar uit om onze investeerders te blijven voorzien van waardevolle investeringsmogelijkheden en een goed rendement op hun investeringen.

Toekomst van investeren

De wereld van investeren is voortdurend in beweging en wordt geconfronteerd met steeds nieuwe uitdagingen en kansen. In een snel veranderende wereld is het belangrijk om vooruit te kijken en je aan te passen aan de veranderingen om te blijven groeien en te profiteren van nieuwe kansen.

Een van de grootste veranderingen die we de laatste tijd hebben gezien, is de opkomst van duurzaam investeren. Investeerders worden steeds bewuster van de impact van hun investeringen op de planeet en de samenleving, en willen investeren in bedrijven en projecten die positieve veranderingen teweegbrengen. Wij spelen in op deze trend door zich te richten op duurzame investeringen en investeringsmogelijkheden die bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Een andere trend die we zien, is de opkomst van nieuwe technologieën en disruptieve bedrijfsmodellen. Deze veranderingen zorgen voor nieuwe investeringskansen en het is belangrijk voor investeerders om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen en te kijken hoe ze hierop kunnen inspelen. Wij richten ons op het investeren in bedrijven die innovatief zijn en op de voorgrond staan ​​van deze technologische veranderingen.

Ook hebben we te maken met geopolitieke onzekerheden en economische instabiliteit. Het is belangrijk om voorbereid te zijn op deze uitdagingen en een goed beheer van de portefeuille is hierbij van cruciaal belang. Wij blijven ons focussen op het actief beheren van de portefeuille om zo waarde te blijven creëren voor de investeerders, ongeacht de omstandigheden op de markt.

Ten slotte zien we een verschuiving in de manier waarop mensen investeren. Meer en meer mensen kiezen voor beleggingsfondsen of investeren in bedrijven via crowdfunding. Het is belangrijk om als investeringsmaatschappij mee te groeien met deze trend en ook nieuwe manieren van investeren te onderzoeken. Wij blijven innoveren en zoeken naar nieuwe investeringsmogelijkheden die passen bij de wensen van onze investeerders.

In een steeds veranderende wereld blijft investeren een belangrijke manier om vermogen op te bouwen en te groeien. Wij blijven vooruitkijken en ons aanpassen aan de veranderende omstandigheden om te blijven groeien en kansen te benutten. Wij blijven ons richten op duurzame investeringen, innovatieve bedrijven en actief portefeuillebeheer om zo de beste resultaten voor onze investeerders te behalen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Je geld stil laten staan is zonde want er zijn voldoende mogelijkheden om te investeren in een gespreid portfolio van mkb , startup en vastgoed.

Bekijk uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte

Door je aan te melden ga je akkoord met de porivacyverklaring

RS Participaties B.V.

© Copyright - RS Participaties B.V.