fbpx

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Portfolio

Netherlands,,Amsterdam,-,20-07-2022:,Modern,Tower,Block,With,Road,In

Participatie portfolio

Wij participeren onder andere in onderstaande bedrijven.
Wij streven er naar om op jaarbasis in 4 ondernemingen te participeren.

Vastgoed portfolio

Financiële risico’s voor onze cliënten beperken wij door zekerheden af te geven zoals het creëren van overwaarde bij aanvang.

Rendementen

We zijn verheugd over de sterke rendementen die onze investeringsstrategieën en actief portefeuillebeheer in de afgelopen jaren hebben opgeleverd, met een gemiddeld rendement van 18,4%. Dit succes overstijgt de prestaties van veel traditionele beleggingen, dankzij onze focus op zowel vastgoed als diverse bedrijfsinvesteringen.

Onze vastgoedbeleggingen hebben een stabiele inkomstenstroom gegenereerd door te investeren in panden met potentieel voor waardegroei en/of huurinkomsten, en door actief beheer om hun waarde te maximaliseren. Tegelijkertijd hebben onze investeringen in sectoren zoals technologie, duurzame energie en gezondheidszorg bovengemiddelde rendementen behaald door in te spelen op sectorgroei.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen in ons portefeuillebeheer zijn cruciaal geweest voor deze successen, met een strategie die zich aanpast aan marktontwikkelingen om kansen te benutten. We zijn vastbesloten om deze positieve trend voort te zetten, gericht op het ontdekken van uitstekende investeringsmogelijkheden en het actief managen van onze portefeuille om waarde te blijven creëren voor onze investeerders.

Toekomst van investeren

In de dynamische investeringswereld, waar nieuwe uitdagingen en kansen continu opduiken, is aanpassingsvermogen cruciaal voor groei en het benutten van kansen. De opkomst van duurzaam investeren markeert een significante verschuiving, waarbij investeerders toenemend waarde hechten aan de maatschappelijke en ecologische impact van hun investeringen. Wij richten ons op dergelijke duurzame investeringen die bijdragen aan een positieve toekomst.

Tegelijkertijd transformeren nieuwe technologieën en disruptieve bedrijfsmodellen het investeringslandschap, biedend nieuwe mogelijkheden voor vooruitstrevende investeerders. Onze focus ligt op het investeren in innovatieve bedrijven die aan de voorhoede staan van deze veranderingen.

Geopolitieke onzekerheden en economische fluctuaties blijven uitdagingen vormen. Een effectief portefeuillebeheer is essentieel om waarde te creëren onder deze omstandigheden. Daarnaast spelen veranderende investeringstrends, zoals de groei van beleggingsfondsen en crowdfunding, een belangrijke rol. Wij evolueren mee met deze trends om te voldoen aan de wensen van onze investeerders.

We blijven vooruitkijken, ons aanpassen en innoveren in een veranderende wereld, met een focus op duurzame investeringen, technologische vooruitgang, en actief beheer om optimale resultaten voor onze investeerders te waarborgen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Je geld stil laten staan is zonde want er zijn voldoende mogelijkheden om te investeren in een gespreid portfolio van mkb , startup en vastgoed.

Bekijk uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte

Door je aan te melden ga je akkoord met de porivacyverklaring

RS Participaties B.V.

© Copyright - RS Participaties B.V.