fbpx

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Haarlem, 30 mei 2023

RS Participaties, een investeringsmaatschappij gespecialiseerd in innovatieve start-ups, heeft onlangs aangekondigd dat ze een substantieel minderheidsbelang heeft verworven in PT Center.

Dit opkomende bedrijf introduceert een uniek concept dat zich richt op personal trainers en hen voorziet van alle benodigde faciliteiten om hun werk optimaal uit te kunnen voeren. Met fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen ter plaatse is PT Center een all-in-one plek voor professionals in de gezondheids- en fitnessindustrie. De eerste vestiging zal binnenkort haar deuren openen aan de Minckelersweg 20 in Haarlem, en ondernemers Dominic Biesbrouck en Mark Smit hebben grootse plannen om de komende jaren PT Center-locaties te openen in alle grote steden.

PT Center heeft een ambitieus doel voor ogen: het transformeren van de manier waarop personal trainers hun werk doen en tegelijkertijd hoogwaardige diensten aanbieden aan hun cliënten. Het concept omvat een uitgebreid assortiment aan faciliteiten en ondersteuning die personal trainers in staat stelt om hun vaardigheden te verbeteren, nieuwe klanten aan te trekken en optimaal te functioneren. Met gespecialiseerde fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen ter plaatse kunnen personal trainers een holistische benadering bieden en hun cliënten een complete gezondheidsoplossing bieden.

Het partnerschap tussen RS Participaties en PT Center zal een solide basis leggen voor verdere groei en ontwikkeling. RS Participaties brengt niet alleen financiële middelen in, maar ook waardevolle expertise en netwerken in de sector.
Deze investering zal PT Center helpen om hun bedrijfsmodel te verfijnen, hun infrastructuur uit te breiden en hun expansieplannen te verwezenlijken.

Dominic Biesbrouck, medeoprichter van PT Center, verklaarde enthousiast: “Met de steun van RS Participaties kunnen we onze visie verder realiseren en ons concept uitbreiden naar nieuwe locaties.
Onze missie is om personal trainers een omgeving te bieden waarin ze kunnen groeien, samenwerken en de beste zorg kunnen leveren aan hun cliënten. We willen PT Center vestigingen openen in alle grote steden, zodat personal trainers overal kunnen profiteren van onze uitgebreide faciliteiten.”

Mark Smit, medeoprichter van PT Center, voegde eraan toe: “Dit partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal in ons groeitraject. We zijn ervan overtuigd dat RS Participaties de ideale partner is om ons te ondersteunen bij het bereiken van onze ambitieuze doelen. Samen kunnen we de personal trainingindustrie revolutioneren en een nieuwe standaard creëren voor professionals en hun cliënten.”

Met de opening van de eerste PT Center-locatie in Haarlem in het vooruitzicht, kunnen personal trainers en fitnessliefhebbers binnenkort profiteren van een geavanceerde trainingsomgeving. De aanwezigheid van fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen biedt extra voordelen en creëert synergie tussen verschillende disciplines, wat resulteert in een holistische benadering van gezondheid en fitness.

RS Participaties en PT Center staan op het punt om een opwindend hoofdstuk te beginnen in de gezondheids- en fitnessindustrie. Door de handen ineen te slaan, zullen ze nieuwe kansen creëren voor personal trainers en de weg effenen voor een toekomst waarin kwaliteit en innovatie centraal staan in deze branche.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Je geld stil laten staan is zonde want er zijn voldoende mogelijkheden om te investeren in een gespreid portfolio van mkb , startup en vastgoed.

Bekijk uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte

Door je aan te melden ga je akkoord met de porivacyverklaring

RS Participaties B.V.

© Copyright - RS Participaties B.V.