fbpx

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Wie zijn we

Teamwork,Concept.,Mixed,Business,Team,Working,Together,Sitting,At,One

Ons team

Als participatiemaatschappij streven wij ernaar ondernemingen toekomstbestendig te maken en gaan wij voor waardecreatie op middellange termijn.

https://rsparticipaties.nl/wp-content/uploads/2023/06/ProfielFoto-Robin-scaled-e1685786000611.jpg

Robin

Algemeen Directeur 088-8910199
https://rsparticipaties.nl/wp-content/uploads/2023/03/377A8030-e1680256566958.png

Adriaan

Directeur Vastgoed 088-8910199
https://rsparticipaties.nl/wp-content/uploads/2023/03/42-428672_young-mans-face-silhouette-silhouette-clip-art-male.jpg

Sebastiaan

Senior Accociate 088-8910199
https://rsparticipaties.nl/wp-content/uploads/2023/04/sabrina-e1680802301713.jpg

Sabrina

Office Manager, Recruitment & HR 088-8910199
https://rsparticipaties.nl/wp-content/uploads/2023/03/sollicitatie.png

Jouw naam hier?

Senior Accociate

Stel succes op uw voorwaarden.

Stel succes op uw voorwaarden. De meesten van ons erkennen dat we nooit zo snel zullen rennen als Churandy Martina, of zo snel zullen zwemmen als Pieter van den Hoogenband. Evenzo is het onwaarschijnlijk dat we de volgende Bill Gates of Elon Musk zullen zijn. Dat mag ons er echter niet van weerhouden om te streven naar succes.

Grote doelen zijn eng. Ze zijn intimiderend. Ze staren je aan. Ze zwemmen in een zee, waar glimpen van ideeën en flikkeringen van dromen drijven in de vage toekomst van ‘ooit’.

Neem contact met ons op

Ambitie Participaties

Wij hebben de ambitie om op jaarbasis te participeren in minimaal 4 bedrijven. Dit is een belangrijk doel voor ons, omdat we geloven dat het investeren in verschillende bedrijven ons in staat stelt om onze portefeuille te diversifiëren en onze kansen op succes te vergroten.

Onze focus ligt op het vinden van veelbelovende bedrijven die op zoek zijn naar groeikapitaal. We selecteren bedrijven op basis van hun potentieel voor groei en hun vermogen om een ​​concurrentievoordeel te behouden in hun markt. We onderzoeken de sector waarin het bedrijf opereert en hun concurrenten, om ervoor te zorgen dat we investeren in een bedrijf dat goed gepositioneerd is om te slagen.

Door te investeren in meerdere bedrijven, kunnen we ons risico spreiden en tegelijkertijd ons rendement maximaliseren. Het betekent ook dat we een grotere kans hebben om te profiteren van eventuele kansen die zich voordoen in de verschillende markten waarin we actief zijn.

We vinden het belangrijk om nauw betrokken te zijn bij de bedrijven waarin we investeren. Dit betekent dat we niet alleen financieel ondersteuning bieden, maar ook onze expertise en ervaring delen om het succes van het bedrijf te maximaliseren. We werken nauw samen met het managementteam van elk bedrijf om ervoor te zorgen dat ze de middelen hebben die ze nodig hebben om te groeien en te slagen.

Onze ambitie om op jaarbasis te participeren in minimaal 4 bedrijven is niet alleen een doel, maar ook een indicatie van onze toewijding aan onze investeerders. We willen ervoor zorgen dat we voldoende diversificatie hebben in onze portefeuille, zodat we een stabiele en groeiende bron van rendement kunnen bieden aan onze investeerders.

We zijn trots op ons vermogen om waarde te creëren voor onze investeerders door te investeren in veelbelovende bedrijven. Onze ambitie om op jaarbasis te participeren in minimaal 4 bedrijven is een belangrijk onderdeel van onze strategie om een ​​succesvolle en duurzame investeringsportefeuille op te bouwen. We kijken ernaar uit om onze investeerders te blijven voorzien van waardevolle investeringsmogelijkheden in verschillende sectoren en markten.

Neem contact met ons op

Ambitie Vastgoed

Onze ambitie om een goed renderend vastgoed portfolio op te bouwen gaat verder dan alleen het kopen en verkopen van vastgoed. We richten ons op het aankopen van panden die een goed potentieel hebben voor waardegroei en/of verhuuropbrengsten. We kijken naar de locatie, het type vastgoed en de potentie van het pand om in waarde te stijgen in de toekomst.

We zijn ervan overtuigd dat het opbouwen van een vastgoed portfolio op de lange termijn een stabiele bron van inkomsten kan bieden aan onze investeerders. Vastgoedbeleggingen kunnen een goede bescherming bieden tegen inflatie en zijn minder volatiel dan aandelen of andere financiële activa.

We werken samen met ervaren vastgoedprofessionals die ons helpen bij het vinden van de beste vastgoedbeleggingen. We beheren ons vastgoedportfolio actief en zorgen ervoor dat we de juiste strategieën inzetten om de waarde van onze panden te maximaliseren.

Onze ambitie om een goed renderend vastgoed portfolio op te bouwen is niet alleen gericht op het behalen van winst op korte termijn. We willen ervoor zorgen dat onze investeerders profiteren van een stabiele en groeiende bron van inkomsten op de lange termijn. Dit betekent dat we ons richten op duurzame investeringen in vastgoed die kunnen bijdragen aan de groei van ons portfolio en onze investeerders.

We zijn trots op ons vermogen om waarde te creëren voor onze investeerders door middel van vastgoedbeleggingen. Onze ambitie om een goed renderend vastgoed portfolio op te bouwen is een belangrijk onderdeel van onze strategie om een ​​succesvolle en duurzame investeringsportefeuille op te bouwen.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Je geld stil laten staan is zonde want er zijn voldoende mogelijkheden om te investeren in een gespreid portfolio van mkb , startup en vastgoed.

Bekijk uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte

Door je aan te melden ga je akkoord met de porivacyverklaring

RS Participaties B.V.

© Copyright - RS Participaties B.V.