fbpx

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Wie zijn we

Teamwork,Concept.,Mixed,Business,Team,Working,Together,Sitting,At,One

Management Team

Als participatiemaatschappij streven wij ernaar ondernemingen toekomstbestendig te maken en gaan wij voor waardecreatie op middellange termijn.

https://rsparticipaties.nl/wp-content/uploads/2023/06/ProfielFoto-Robin-scaled-e1685786000611.jpg

Robin Smit

Algemeen Directeur 088-8910199
https://rsparticipaties.nl/wp-content/uploads/2023/03/377A8030-e1680256566958.png

Adriaan Smit

Directeur Vastgoed 088-8910199
https://rsparticipaties.nl/wp-content/uploads/2023/04/sabrina-e1680802301713.jpg

Sabrina Bakker

Office Manager, Recruitment & HR 088-8910199
https://rsparticipaties.nl/wp-content/uploads/2023/03/sollicitatie.png

Jouw naam hier?

Senior Accociate

Stel succes op uw voorwaarden.

Definieer succes op uw eigen manier. We realiseren ons dat de kans klein is dat we ooit zo snel zullen rennen als Churandy Martina of zwemmen als Pieter van den Hoogenband, net zo min als we de volgende Bill Gates of Elon Musk zullen worden. Maar dat moet ons niet ontmoedigen in onze eigen zoektocht naar succes.

Groots dromen kan overweldigend zijn. Dergelijke ambities kunnen ons intimideren, ons direct aankijken en ons het gevoel geven alsof we verloren zijn in een oceaan van ideeën en aspiraties, zwevend in het onzekere ‘ooit’ van de toekomst.

Neem contact met ons op

Ambitie Participaties

Ons doel is om jaarlijks in ten minste 4 bedrijven te investeren om onze portefeuille te diversifiëren en succeskansen te vergroten. We richten ons op bedrijven met groeipotentieel en duurzaam concurrentievoordeel, zorgvuldig geselecteerd na analyse van hun markt en concurrentie. Deze strategie stelt ons in staat risico’s te spreiden en rendement te optimaliseren, terwijl we profiteren van marktkansen.

We zijn nauw betrokken bij onze investeringen, bieden niet alleen financiële steun maar delen ook expertise en ervaring om bedrijfssucces te bevorderen. We werken samen met managementteams om groei en succes te waarborgen. Deze aanpak onderstreept onze toewijding aan investeerders en ons streven naar een stabiele, groeiende rendementsbron.

Onze ambitie om jaarlijks in minstens 4 bedrijven te investeren, reflecteert onze inzet voor het creëren van een waardevolle, duurzame investeringsportefeuille, terwijl we voortdurend waardevolle investeringsmogelijkheden in diverse sectoren en markten bieden aan onze investeerders.

Neem contact met ons op

Ambitie Vastgoed

Ons doel is het ontwikkelen van een rendabel vastgoedportfolio door zorgvuldig geselecteerde panden met groeipotentieel in waarde en/of huurinkomsten aan te kopen. Dit proces omvat een gedegen beoordeling van locatie, vastgoedtype en toekomstige waardetoename.

We zien vastgoed als een langetermijninvestering die stabiliteit en bescherming tegen inflatie biedt, met minder volatiliteit dan aandelen. Door samenwerking met ervaren professionals optimaliseren we onze vastgoedselectie en -beheer, gericht op waardevermeerdering.

Onze strategie focust niet alleen op kortetermijnwinst, maar streeft naar duurzame groei en stabiele inkomsten voor onze investeerders. Ons commitment aan kwalitatief hoogwaardige, duurzame vastgoedinvesteringen drijft de groei van ons portfolio en biedt langdurige waarde voor investeerders, onderdeel van onze visie op een succesvolle, duurzame investeringsportefeuille.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Je geld stil laten staan is zonde want er zijn voldoende mogelijkheden om te investeren in een gespreid portfolio van mkb , startup en vastgoed.

Bekijk uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte

Door je aan te melden ga je akkoord met de porivacyverklaring

RS Participaties B.V.

© Copyright - RS Participaties B.V.