fbpx

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Wat doen we

Amsterdam,Long,Panorama,Of,Famous,Amsterdam,Houses,With,Blue,Sky.

Focus

In de basis richten wij ons op het verstrekken van groeikapitaal aan veelbelovende bedrijven en het investeren in vastgoedprojecten. Onze strategie is gericht op het maximaliseren van de waarde voor onze investeerders, door te investeren in verschillende sectoren en markten.

Als investeringsmaatschappij hebben we een sterke focus op het vinden van veelbelovende bedrijven die op zoek zijn naar groeikapitaal. Door middel van onze investeringen helpen we deze bedrijven om hun potentieel te benutten en hun marktaandeel te vergroten. We doen dit door hen niet alleen financieel te ondersteunen, maar ook door onze ervaring en kennis van de sector te delen, zodat ze kunnen groeien en hun concurrentievoordeel kunnen behouden.

Maar we investeren niet alleen in bedrijven. We hebben ook een portfolio van vastgoedprojecten waarin we investeren. Het vastgoed dat we selecteren is gericht op het maximaliseren van de waarde voor onze investeerders. We selecteren vastgoedprojecten die zich bevinden op aantrekkelijke locaties met een potentieel voor groei, en die kunnen bijdragen aan de waardevermeerdering van onze portefeuille.

Onze focus op zowel investeren in bedrijven als vastgoed biedt een diversificatie van onze portefeuille. Dit stelt ons in staat om onze risico’s te spreiden en tegelijkertijd onze kansen op succes te vergroten. Door het combineren van onze expertise in zowel bedrijfs- als vastgoedinvesteringen, zijn we in staat om kansen te identificeren die andere investeringsmaatschappijen misschien over het hoofd zien.

Building,Site,In,New,Neighborhood,

Kortom

Wij investeren in bedrijven en vastgoedprojecten om waarde te creëren voor onze investeerders. Onze diversificatiestrategie stelt ons in staat om onze risico’s te spreiden en onze kansen op succes te vergroten. We zijn er trots op om investeerders de mogelijkheid te bieden om te profiteren van onze investeringen en we blijven ons inzetten voor het creëren van waarde voor al onze stakeholders.

Ladder,Sky,Success,Challenge,Future,Ambition,Goal,-,3d,Rendering

Stel succes op uw voorwaarden.

Stel succes op uw voorwaarden. De meesten van ons erkennen dat we nooit zo snel zullen rennen als Churandy Martina, of zo snel zullen zwemmen als Pieter van den Hoogenband. Evenzo is het onwaarschijnlijk dat we de volgende Bill Gates of Elon Musk zullen zijn. Dat mag ons er echter niet van weerhouden om te streven naar succes.

Grote doelen zijn eng. Ze zijn intimiderend. Ze staren je aan. Ze zwemmen in een zee, waar glimpen van ideeën en flikkeringen van dromen drijven in de vage toekomst van ‘ooit’.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Je geld stil laten staan is zonde want er zijn voldoende mogelijkheden om te investeren in een gespreid portfolio van mkb , startup en vastgoed.

Bekijk uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte

Door je aan te melden ga je akkoord met de porivacyverklaring

RS Participaties B.V.

© Copyright - RS Participaties B.V.