fbpx

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Wat doen we

Amsterdam,Long,Panorama,Of,Famous,Amsterdam,Houses,With,Blue,Sky.

Focus

Wij focussen op het verstrekken van groeikapitaal aan veelbelovende bedrijven en het investeren in vastgoedprojecten, met als doel de waarde voor investeerders te maximaliseren. Onze investeringen in diverse sectoren en markten dragen bij aan het groeipotentieel en marktaandeel van deze bedrijven, ondersteund door onze financiële steun en sectorale expertise. Ons vastgoedportfolio bestaat uit projecten op aantrekkelijke locaties, geselecteerd om de portefeuillewaarde te verhogen. Door de combinatie van bedrijfs- en vastgoedinvesteringen diversifiëren we onze portefeuille, spreiden we risico’s en verhogen we de kans op succes, waardoor we unieke kansen kunnen benutten.

Building,Site,In,New,Neighborhood,

Kortom

Wij investeren in bedrijven en vastgoedprojecten om waarde te creëren voor onze investeerders. Onze diversificatiestrategie stelt ons in staat om onze risico’s te spreiden en onze kansen op succes te vergroten. We zijn er trots op om investeerders de mogelijkheid te bieden om te profiteren van onze investeringen en we blijven ons inzetten voor het creëren van waarde voor al onze stakeholders.

Ladder,Sky,Success,Challenge,Future,Ambition,Goal,-,3d,Rendering

Stel succes op uw voorwaarden.

Stel succes op uw voorwaarden. De meesten van ons erkennen dat we nooit zo snel zullen rennen als Churandy Martina, of zo snel zullen zwemmen als Pieter van den Hoogenband. Evenzo is het onwaarschijnlijk dat we de volgende Bill Gates of Elon Musk zullen zijn. Dat mag ons er echter niet van weerhouden om te streven naar succes.

Grote doelen zijn eng. Ze zijn intimiderend. Ze staren je aan. Ze zwemmen in een zee, waar glimpen van ideeën en flikkeringen van dromen drijven in de vage toekomst van ‘ooit’.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Je geld stil laten staan is zonde want er zijn voldoende mogelijkheden om te investeren in een gespreid portfolio van mkb , startup en vastgoed.

Bekijk uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte

Door je aan te melden ga je akkoord met de porivacyverklaring

RS Participaties B.V.

© Copyright - RS Participaties B.V.