fbpx

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Als het gaat om het investeren van geld, is het belangrijk om te weten wat uw doelen zijn en wat u hoopt te bereiken. Maar één ding dat veel mensen gemeen hebben, is de wens om hun vermogen te laten groeien met een gezond rendement.

Investeren met een rendement van minimaal 5% per jaar kan een haalbaar en ambitieus doel zijn voor veel beleggers. Dit rendement kan helpen om de impact van inflatie te verminderen en uw vermogen te laten groeien op de lange termijn.

Maar waarom is investeren eigenlijk zo belangrijk? Allereerst kan het helpen om uw financiële doelen te bereiken, zoals het kopen van een huis, het betalen van collegegeld of het opbouwen van een pensioenfonds. Daarnaast kan het ook fungeren als een buffer tegen financiële tegenvallers, zoals onverwachte medische kosten of verlies van inkomen.

Maar waarom zou u streven naar een rendement van minimaal 5% per jaar? Welnu, historische gegevens laten zien dat dit een redelijk ambitieus maar haalbaar doel kan zijn. De gemiddelde opbrengst van een gediversifieerde portefeuille van aandelen en obligaties is ongeveer 7% per jaar, dus een rendement van 5% is zeker realistisch.

Bovendien kan het bereiken van een rendement van minimaal 5% per jaar helpen om de impact van inflatie te verminderen. Inflatie kan de koopkracht van uw geld verminderen na verloop van tijd, dus het is belangrijk om uw vermogen te laten groeien met een percentage dat hoger is dan de inflatie.

Natuurlijk zijn er risico’s verbonden aan elke vorm van beleggen. Maar als u uw onderzoek doet, diversifieert en geduldig blijft, kan investeren met een rendement van minimaal 5% per jaar een slimme zet zijn voor uw financiële toekomst.

Kortom, investeren met een rendement van minimaal 5% per jaar kan een nuttige en noodzakelijke stap zijn om uw vermogen te laten groeien en uw financiële doelen te bereiken. Zorg ervoor dat u uw opties zorgvuldig onderzoekt en met een professional praat voordat u beslist waar u uw geld in wilt investeren.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Je geld stil laten staan is zonde want er zijn voldoende mogelijkheden om te investeren in een gespreid portfolio van mkb , startup en vastgoed.

Bekijk uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte

Door je aan te melden ga je akkoord met de porivacyverklaring

RS Participaties B.V.

© Copyright - RS Participaties B.V.