fbpx

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Beste lezers,

We hebben geweldig nieuws! Na maanden van hard werken en toewijding zijn we verheugd om onze gloednieuwe website en investeerdersplatform te lanceren.

Onze nieuwe website is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en navigatie, waardoor het vinden van informatie een fluitje van een cent is. Het heeft een fris en modern ontwerp en is geoptimaliseerd voor alle apparaten, zodat u onze site gemakkelijk kunt bezoeken, waar u ook bent.

Maar dat is niet alles – we zijn ook trots om ons nieuwe investeerdersplatform te introduceren. Dit platform biedt u een gemakkelijke en veilige manier om te investeren in onze projecten. Het is ontworpen met de nieuwste technologieën en beveiligingsmaatregelen om uw investeringen veilig en vertrouwd te houden. Bovendien biedt het platform real-time updates en rapporten, zodat u op de hoogte blijft van uw investeringen en de prestaties van onze projecten.

We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe website en het investeerdersplatform u een betere ervaring zullen bieden en we kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw vermogen te laten groeien.

Er zijn momenteel twee fondsen geopend, waaronder een 7,5% vastgoedfonds met een looptijd van 5 jaar, investeren in dit fonds kan vanaf € 10.000,-

 

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Je geld stil laten staan is zonde want er zijn voldoende mogelijkheden om te investeren in een gespreid portfolio van mkb , startup en vastgoed.

Bekijk uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte

Door je aan te melden ga je akkoord met de porivacyverklaring

RS Participaties B.V.

© Copyright - RS Participaties B.V.