fbpx

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

RS Participaties biedt nieuwe investeringsmogelijkheden vanaf € 100.000,- met een aantrekkelijk rendement van 12% per jaar

RS Participaties, een investeringsmaatschappij gespecialiseerd in innovatieve start-ups, kondigt met genoegen nieuwe investeringsmogelijkheden aan voor geïnteresseerde investeerders. Vanaf nu kunnen investeerders al vanaf € 100.000,- deelnemen en profiteren van een aantrekkelijk rendement van 12% per jaar. Bovendien is RS Participaties van plan om in de tweede helft van 2023 nog in minimaal 4 start-ups te investeren, actief in diverse sectoren zoals gezondheid, biotechnologie en informatietechnologie.

RS Participaties heeft een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van ondernemers en het bevorderen van bedrijfsgroei. Door te investeren in veelbelovende start-ups krijgen investeerders de kans om te profiteren van de groeipotentie van deze snelgroeiende ondernemingen.

Het investeringsportaal van RS Participaties maakt het investeringsproces snel, transparant en gemakkelijk. Het biedt investeerders een overzicht van de beschikbare investeringsmogelijkheden, inclusief gedetailleerde informatie over de betreffende start-ups en hun respectieve sectoren. Met een eenvoudig en intuïtief online platform kunnen investeerders hun investeringen beheren en de voortgang van hun portefeuille volgen.

“We zijn verheugd om nieuwe investeringskansen aan te bieden aan geïnteresseerde investeerders”, aldus een woordvoerder van RS Participaties. “Door investeerders de mogelijkheid te bieden om al vanaf € 100.000,- deel te nemen, willen we investeren in een breed scala aan veelbelovende start-ups in sectoren zoals gezondheid, biotechnologie en informatietechnologie. Deze sectoren vertegenwoordigen gebieden van grote groeipotentie en innovatie.”

De investeringsmogelijkheden bij RS Participaties stellen investeerders in staat om niet alleen hun kapitaal te laten groeien, maar ook bij te dragen aan de ontwikkeling van baanbrekende technologieën en het bevorderen van ondernemerschap. Door samen te werken met veelbelovende start-ups draagt RS Participaties bij aan het stimuleren van innovatie en het creëren van nieuwe mogelijkheden voor economische groei.

Geïnteresseerde investeerders worden uitgenodigd om het investeringsportaal van RS Participaties te bezoeken via https://portal.rsparticipaties.nl . Hier vinden ze gedetailleerde informatie over de beschikbare investeringsmogelijkheden en kunnen ze eenvoudig hun investeringen beheren.

RS Participaties kijkt ernaar uit om in de tweede helft van 2023 samen te werken met veelbelovende start-ups en investeerders te voorzien van winstgevende en opwindende investeringsmogelijkheden.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Je geld stil laten staan is zonde want er zijn voldoende mogelijkheden om te investeren in een gespreid portfolio van mkb , startup en vastgoed.

Bekijk uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte

Door je aan te melden ga je akkoord met de porivacyverklaring

RS Participaties B.V.

© Copyright - RS Participaties B.V.