fbpx

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Met de invoering van de nieuwe box 3 regels in 2023 hebben veel Nederlandse beleggers hun investeringsstrategieën moeten heroverwegen. Wij hebben onderzocht dat de veranderingen in box 3 met name gevolgen hebben voor beleggers die zelf vastgoed aankopen en beheren.

De nieuwe box 3 regels houden in dat er meer belasting wordt geheven over het vermogen van beleggers. Deze belasting wordt geheven over een fictief rendement, waarbij het tarief wordt bepaald door de hoogte van het vermogen. Voor beleggers die zelf vastgoed aankopen en beheren kan dit betekenen dat hun rendement onder druk komt te staan.

Een alternatieve methode om te investeren in vastgoed is via een vastgoedfonds, zoals een van de vastgoedfondsen van RS Participaties. Deze fondsen beleggen in vastgoedobjecten, waarbij het beheer en onderhoud wordt uitbesteed aan een professionele partij. Hierdoor wordt het risico voor beleggers gespreid en kunnen zij profiteren van een aantrekkelijk rendement zonder zelf het vastgoed te beheren.

RS Participaties biedt verschillende vastgoedfondsen aan die zich richten op verschillende soorten vastgoed, zoals woningen, kantoren en winkelpanden. Door te beleggen in deze fondsen kunnen beleggers profiteren van een aantrekkelijk rendement en tegelijkertijd het risico spreiden over verschillende vastgoedobjecten.

Bovendien biedt RS Participaties ook fondsen aan die zich richten op duurzaam vastgoed, waardoor beleggers bijdragen aan een betere wereld. De fondsen worden actief beheerd, waardoor er continu wordt gekeken naar de prestaties van de vastgoedobjecten en er tijdig kan worden bijgestuurd.

Wij adviseren beleggers dan ook om de mogelijkheden van vastgoedfondsen te overwegen, met name voor beleggers die door de nieuwe box 3 regels hun investeringsstrategieën moeten aanpassen. Door te beleggen in vastgoedfondsen van RS Participaties kunnen beleggers profiteren van een aantrekkelijk rendement en tegelijkertijd het risico spreiden.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Je geld stil laten staan is zonde want er zijn voldoende mogelijkheden om te investeren in een gespreid portfolio van mkb , startup en vastgoed.

Bekijk uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte

Door je aan te melden ga je akkoord met de porivacyverklaring

RS Participaties B.V.

© Copyright - RS Participaties B.V.